Spring naar inhoud

Schitterende bijbelverhalen om voor te lezen

1 oktober 2014

Auteur: Marie-Hélène Delval (tekst) & Ulises Wensell (illustraties)
Titel: Schitterende bijbelverhalen om voor te lezen
Uitgever: Adveniat, 2014
Prijs: € 22,50
ISBN: 978 94 9104 230 0
Aantal pagina’s: 164

Het is een kinderbijbel maar dan zo mooi uitgegeven dat ook volwassenen er van zullen genieten. Een heel mooi voorleesboek met veel grote illustraties. Bij het voorlezen bieden deze een aanknooppunt om nog meer te vertellen dan de meestal korte verhaaltjes doen. Kinderen zullen zelf ook eindeloos naar de platen kunnen kijken en er van alles in ontdekken. Achterin wordt beschreven hoe het boek gebruikt kan worden.

Deze kinderbijbel is niet alleen voor de kleinen. Ook voor de kinderen die zelf kunnen lezen is het een prachtig boek en dus een mooi cadeau voor bijvoorbeeld de eerste heilige Communie. Het bevat de belangrijkste Bijbelverhalen, eenvoudig maar waarheidsgetrouw verteld.

De kinderen maken kennis met de belangrijkste figuren uit het Oude Testament: Adam en Eva, Noach, Abraham, Sara en Isaak, Jacob en Esau, Mozes, David en Goliat, Salomo, Jona, Daniël en Jesaja. De Evangelieverhalen leren hen het verhaal van Jezus. Met een uitgebreid aantal episodes uit zijn leven wordt de boodschap van liefde verteld die Hij ons heeft gebracht.

From → Boeken

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s