Spring naar inhoud

Leven na de genadeklap

10 juni 2013

Auteur: Arie de Rover
Titel: Leven na de genadeklap
Uitgever: Buijten & Schipperheijn Motief, 2012; prijs: € 14,90
ISBN: 978 90 5881 699 3; aantal pagina’s: 176

Arie de Rover geeft met dit boek een persoonlijke getuigenis van zijn geloof. Hij vertelt hoe de ervaring van Gods genade zijn leven veranderd heeft. Het heeft hem de genadeklap gegeven. Het gaat nu niet langer om het doen. Het gaat nu om het zijn. Niet wat je presteert, is belangrijk en maakt wie je bent. Je bent er enkel en alleen dankzij de liefde van God. Je bent een geliefd kind van de Vader.

Dit boek is geschreven voor ieder die op zoek is naar de weg van zijn leven en voor hen die zich afvragen: Leef ik wel goed? Ben ik niet een slaaf van de wereld? Leef ik niet in gevangenschap? Hoe vrij ben ik? Het boek houdt de lezer een spiegel voor en zet de zaak op scherp. Iemand die tevreden is met het eigen zelfgenoegzame leventje, moet dit boek beslist niet lezen; dat geeft maar onrust.

De Rover schrijft in heldere taal en geeft eenvoudige en duidelijke voorbeelden. Misschien is er zo nu en dan sprake van enige protestantse stelligheid.

From → Boeken

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s